Heesakkerweg 41, Asten 0493 695379

Yes! U hebt eindelijk uw droomauto gevonden. Dan is het tijd om na te denken over de financiering. Ook hierin kunnen we een rol voor u spelen. Van aankoop tot financiering en onderhoud, het is allemaal onder één dak geregeld bij ons. Zo heeft u maar een aanspreekpunt en dat is wel zo snel én gemakkelijk.

Financiering

Wilt u meteen rijplezier zonder er eerst lang voor te moeten sparen? Dan biedt financiering een uitkomst. Voor financieringen werken wij samen met BD Lease. Zij helpen u op een flexibele manier aan een nieuwe auto zonder een verplichte aanbetaling. Wat we ook fijn vinden aan deze partij is dat u van tevoren precies weet waar u aan toe bent, dus nooit geen verrassingen achteraf. Neem gerust eens een kijkje op de website: www.bdlease.nl

Leasing

Autorijden zonder zorgen, daar zorgt private lease voor.  Ook hierbij zorgt BD Lease dat u precies weet waar u aan toe bent. Een vast bedrag per maand, een auto en klaar. BD Lease praat liever niet over leasing, maar over betaalbaar een nieuwe autorijden door een auto abonnement. Een vast bedrag per maand zorgt voor onbeperkt autoplezier. Ook over deze mogelijkheden vertellen we u graag alles.

Logo BD Lease