Heesakkerweg 41, Asten 0493 695379

Met inmiddels 90 jaar op de teller is autobedrijf Hoefnagels een heus begrip in de regio. Het begon allemaal bij onze opa Nard Hoefnagels. Hij was smid van beroep, naast het beslaan van paarden zorgde hij ook voor stalen banden om de karwielen. Zijn zoon Frans ging in het ouderlijk huis verder met het bedrijf, er was in de kleine garage slechts plek voor twee auto’s. In deze eerste jaren was Frans vooral bezig met het onderhouden en repareren van motoren. Pas later kwam daar de verkoop van het automerk Austin bij in de eerste showroom die in 1965 gebouwd werd.

Zoon Wim neemt het bedrijf van Frans over en daarmee maakt Austin plaats voor het Franse Citroën. In de jaren die volgen maakt Hoefnagels een ware groeispurt door. De werkplaats wordt uitgebreid en wordt er een nieuwe showroom gebouwd. Dat het autovak er met de paplepel ingegoten wordt is wel duidelijk bij de familie Hoefnagels. Zo gaat het bedrijf zelfs over op een derde generatie autogekken die staan te trappelen om het verschil te gaan maken. In 2000 en 2003 treden de broers Frans en Maarten in het bedrijf en zij doen dit tot op de dag van vandaag nog steeds met heel veel plezier. Deze rijke historie betekent ook een rijke ervaring aan autokennis en ervaring in het zoeken van de perfecte auto voor u.

Maarten runt de showroom in Asten en is druk in de weer met het zoeken naar de perfecte auto’s voor zijn klanten. Naast de showroom ligt de werkplaats van broer Frans, hier houdt hij zich bezig met het repareren en onderhouden van auto’s van uiteenlopende merken.

Doordat de broers in hetzelfde pand gevestigd zijn is de aankoop én het onderhoud van een gebruikte of nieuwe auto allemaal onder één dak geregeld.

maarten hoefnagels handwriting

Autobedrijf Hoefnagels een vertrouwde naam op een vertrouwde plek.